Хакери з Anonymous атакували ядерні сайти Японії: деталі

18.08.2023, 18:02
145345

Хакерська група Anonymous спричинила кібератаку на групи, пов’язані з ядерною енергетикою в Японії. Їх дії – це протест проти скидання в море очищеної радіоактивної води зі зруйнованої атомної електростанції Фукусіма.

Читайте також: У Львові любитель РФ став топчиновником міськради: називав львів’ян “холуями” і мріяв про “Галицьку республіку” – ЗМІ

Про це повідомляє видання Kyodo.

Як повідомляє TT Security Japan, хакери активізували свої кібератаки че минулого місяця. Це сталося після того, як Міжнародне агентство з атомної енергії заявило у звіті, що заплановане скидання відповідає світовим стандартам безпеки.

“Необхідно бути пильними, оскільки атаки можуть ще більше посилитися після розвантаження”, – сказав тоді представник токійської фірми.

Ціллю хакерів стали такі організації:

Японське агентство з атомної енергії,

Japan Atomic Power Co,

Японське товариство атомної енергії.

Anonymous здійснювали цілеспрямовані DDoS-атаки, причому атаку очолювала група, що базується в Італії. Також підтверджено діяльність групи, яка базується у В’єтнамі.

Відомо, що Anonymous опублікували “цільовий список” своїх атак. Це сталося після того, як уряд у 2021 році Японії офіційно вирішив випустити очищену воду з атомної електростанції “Фукусіма-1”, що належить Tokyo Electric Power Company Holdings Inc.

Також під немилість хакерів потрапили TEPCO, Міністерство економіки, торгівлі та промисловості та Ліберально-демократична партія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com