Хакери з РФ атакують мобільні українських військових для крадіжки планів бойових дій, – CNN

1.09.2023, 12:02
146021

Російські військові хакери атакують мобільні пристрої військовослужбовців Збройних сил України з метою викрасти секретну інформацію про бойові дії, яка може допомогти Кремлю у війні проти України.

Читайте також: “Маємо успіх і закріплюємось”: у Міноборони розповіли, де ЗСУ змогли просунутися

Про це повідомляє CNN.

Нова рекомендація США та Австралії, Канади, Нової Зеландії, Великої Британії – підтверджує повідомлення Служби безпеки України, згідно з яким російські хакери намагалися проникнути в планшети на платформі Android, які використовуються українськими військовими для “планування і виконання бойових завдань”.

Наскільки успішною була спроба злому, поки незрозуміло. Служба безпеки СБУ України заявила, що “заблокувала” деякі спроби злому, але при цьому визнала, що росіяни “захопили” планшети на полі бою і встановили на них шкідливе програмне забезпечення.

Хакерська кампанія відбувається на тлі контрнаступу українських військ, які повільно і наполегливо намагаються відтіснити російські війська.

Американські офіційні особи приватно висловлюють занепокоєння тим, що за кілька місяців боїв Україні не вдалося домогтися істотних успіхів.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com