“Хочу додому до Монако”: донька генпрокурора Костіна поскаржилась на життя у Шотландії та Фінляндії (фото)

9.08.2023, 09:28
144831

Дочка генпрокурора Андрія Костіна поскаржилась у Мережі на життя у “Шотландії-Фінляндії” та написала, що хоче “додому до Монако”.

Читайте також: Під Харковом поліцейський на смерть збив 15-річну дівчинку – ЗМІ (фото)

Про це повідомив Telegram-канал Слон”.

“За**ала эта Шотландия-Финляндия. Я хочу домой в Монако”, – написала Анастасія і запостила сумне селфі.

Як йдеться в матеріалі “Радіо Свобода” за 2021 рік, Анастасія Костіна раніше працювала помічницею колеги свого батька, депутата Андрія Задорожного. У той час, як син Задорожного Іван працював поміничком Андрія Костіна. Насті та Івану тоді нараховували однакову зарплатню – 26 тисяч гривень на місяць. Костіна закінчила Одеську юридичну академію, а на своїй посаді займалася питаннями екології, виїжджаючи на місця екологічного лиха та інформуючи про них свого шефа.

“Донька Генерального прокурора України Андрія Костіна всю війну розважається в найдорожчих європейських місцях — Рокбрюн-Кап-Мартен, Берлін, Стокгольм. За словами самої дівчини, на Лазурці вона “розквітає”. У Фінляндії, як ми вже знаємо, вона “за**алася”. Сторінку Анастасія веде двома мовами — російською та англійською. Згадок про війну, ракетні обстріли рідної Одеси чи інші трагічні наслідки вторгнення росії на сторінці немає”, – пише автор каналу “Слон”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com