“Холостяк 11”: стало відомо ім’я переможниці шоу

22.05.2021, 11:07
97121

У п’ятницю, 21 травня, на телеканалі СТБ відбувся фінальний випуск популярного реаліті “Холостяк 11”. У підсумку переможницею шоу стала Анна Богдан.

Читайте також: “Холостяк 11” розповів, чи знайшов своє кохання після участі в шоу

Головний герой Михайло Заливако заявив, що закохався, і вручив дівчині обручку. Про це OBOZREVATEL стало відомо під час прямого ефіру проєкту.

“Я знаю, що одного разу зробив тобі боляче. Пробач. Я не хотів. І не хочу це робити зараз. Я обіцяв відповісти тобі на твоє запитання. Ні, я не закоханий. Я кохаю тебе. А це більше, ніж закоханість”, – сказав Заливако.

Головний герой Михайло Заливако заявив, що закохався і вручив дівчині обручку
Анна Богдан і Михайло Заливако разом

Що відомо про Анну Богдан

Анна Богдан – українська модель, турагентка. Дівчина любить їздити по світу, займатися спортом і веселитися з друзями. Вважає, що не потрібно чекати, коли прийде щастя, необхідно самому знаходити його кожен день свого життя.

Анна Богдан – українська модель

У шкільні роки почала подорожувати, першою країною, яку дівчина відвідала, була Болгарія. В юному віці комплексувала стосовно зовнішності, однокласники жартували над українкою: вона була худенька, кучерява і більш смаглява, ніж інші.

У ранні роки своєї біографії Анна пробувала себе в модельному бізнесі, брала участь в українському Тижні моди, після стала турагенткою. Побувала в багатьох країнах, зокрема на Кіпрі і в Таїланді.

Анна Богдан і Михайло Заливако на шоу

Анна була одружена з екскерівником Офісу президента Володимира Зеленського Андрієм Богданом. Вона не уточнила, коли саме відбулося знайомство, але розповіла, що стосунки тривали 3 роки, а весілля зіграли через півтора року після зустрічі.

Анна Богдан і Михайло Заливако разом
Михайло Заливако обрав Анну Богдан
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com