“Холостяка” Заливака розкритикували в мережі за постільне фото Богдан

5.06.2021, 11:00
97491

У мережі розкритикували новий знімок “Холостяка” Михайла Заливака, де його обраниця Анна Богдан зображена в ліжку. Шанувальники повідомили, що такі відверті знімки не слід показувати на публіку.

Читайте також: Ці знаки Зодіаку накриє хвилею успіху в червні 2021: хто головні щасливчики

Так, відповідний кадр з’явився на сторінці в Instagram Михайла Заливако. На фото його дівчина Богдан позує в білосніжному ліжку, загорнувшись ковдрою. На фото видно тільки очі, руки і верхню частину голови Анни.

Під знімком Заливако поміркував про стосунки і розповів, як вони допомагають один одному в цьому.

“Швидкість. Саме це слово грає важливу роль. Швидкість в будь-яких стосунках. У даному випадку – Вона. Я головою розумів хто це, що за цим стоїть і що мені потрібно буде робити. Ми всі, як хімічні елементи або частки, хвилі … називайте як завгодно. у нас у всіх своя валентність і швидкість. Хтось когось прискорює або уповільнює, гасить або ж розпалює. І я знав, що в цьому ми з нею схожі і що десь я її можу прискорити, десь вона мене. Головне, щоб ви збігалися в цьому, тому як це все працює і у зворотному напрямку “, – написав в Instagram Михайло.

Михайло Заливако опублікував постільне фото Анни Богдан

Деякі користувачі мережі розкритикували відверте фото обраниці, повідомивши про те, що “щастя любить тишу”. Були й ті, хто зовсім не схвалює вибір Заливако, висловивши своє невдоволення в коментарях.

“Навіщо таке виставляти? Щастя любить тишу, особисто моя думка, інтимні речі повинні бути таємницею для соціального огляду. Виставив як трофей ночі”, “Цікава ілюстрація до допису про швидкість”, – писали під знімками користувачі мережі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com