Хотів задушити шнуром від зарядки: у Львові маніяк напав на молоду дівчину

19.07.2019, 15:32
33769

У середу, 17 липня, о 23.35 у мікрорайоні Левандівка невідомий чоловік напав на 19-річну дівчину, яка поверталася з роботи. Хотів задушити жертву шнуром для зарядки мобільного телефону.

Читайте також: Працівниця Верховної Ради знайдена зґвалтованою та мертвою (фото)

Про це повідомляє lmn.in.ua.

“Моя племінниця працює в центрі міста, – розповідає LMN родичка потерпілої, просить ім’я та прізвище не називати. – Завжди повертається додому на таксі, але у той день йшла з другом, він провів її до початку вулиці. Це відразу за мостом з вулиці Шевченка. До будинку залишалось буквально 150 метрів”.

Дівчина подзвонила до мами, весь час говорила з нею. Коли пройшла половину дороги – побачила, що позаду хтось іде.

“У цьому районі часто бігають спортсмени, – каже жінка. – І цей чоловік теж був на них схожий.  На вигляд років 30-40. Племінниця каже, і не задумалася про щось погане, бо у районі  люди часто виходять на пробіжку. Та через кілька хвилин чоловік просто почав йти швидше за нею”.

Вже біля будинку, відкриваючи браму, дівчина відчула зашморг на шиї.

Читайте також: Харків’яни за 1000 гривень прийшли на фейковий мітинг у підтримку кривавого маніяка (відео)

“Він кинув її на землю до бордюру і почав тягти її по асфальту. Через кілька секунд шнур обірвався. Тоді  покидьок почав душити її руками. Сильно закривав рота, щоб не кричала – через це є синці і на обличчі. Також є численні забої спини, копчика, гематома на голові”, – додає.

Дівчина закричала. На вулицю вибігла мама, тоді нападник втік. Наступного дня потерпіла написала заяву в поліцію. Зараз триває слідство.

Родичі просять відгукнутись водіїв, які у той час проїжджали Левандівською вулицею та мають відеореєстратор. Це допоможе розпізнати нападника та зрозуміти, у яку сторону він втік. Очевидців просять телефонувати 102.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com