Хрестини закінчились бійкою та стріляниною в Одесі

17.05.2018, 09:40
2656

У Київському районі Одеси вчора ввечері, 16 травня, сталася масова бійка за участю співробітників охоронних агентств, які застосували зброю.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, інцидент стався в одному з кафе на вулиці Академіка Вільямса, передає “Сегодня”.

“За попередньою інформацією, між групою відвідувачів і персоналом кафе виник конфлікт. Для його вирішення працівники закладу викликали приватну охорону. Агресія компанії перекинулася на охоронців. В результаті вже на вулиці один з відпочиваючих вистрілив в повітря з, ймовірно, травматичної зброї. В результаті події ніхто не постраждав”, – заявили в главку.

На місці працює слідчо-оперативна група. Учасники конфлікту доставлені в Таїровське відділення поліції для з’ясування обставин події.

У той же час, очевидці повідомили, що НП сталася в Family cafe, розташованому на вулиці Академіка Вільямса, 62/А. Зокрема, компанія, в якій були співробітники одного з охоронних агентств, відзначала хрестини. У них стався конфлікт, що переріс у бійку, з прибулими в кафе двома представника охоронного агентства “СОБ”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com