Хроніки контрнаступу: українські військові просунулися вперед у двох областях – ISW

14.08.2023, 11:32
145087

Українські війська 13 серпня проводили контрнаступальні операції щонайменше на двох ділянках фронту. Також вони просунулися в районі західної Донецької, східної Запорізької області та на західній частині Запорізької області.

Читайте також: Окупанти Мелітополя вкотре розшукають партизанів: перевіряють весь громадський транспорт

Про це пише ISW.

У Генштабі України повідомили, що українські війська вели наступальні дії на Бердянському (район західної частини Донецької – східної Запорізької області) та Мелітопольському (західна частина Запорізької області) напрямках і досягли часткового успіху в районі Роботиного (західна частина Запорізької області, 13 км на південь від Оріхова).

Кілька російських джерел заявили 12 серпня, що російські сили відступили з Урожайного (в районі Донецько-Запорізької області), хоча багато російських джерел спростували ці заяви 13 серпня і натомість стверджували, що російські війська все ще займають південну частину Урожайного, що бої тривають.

Водночас ISW не отримало підтвердження того, що російські сили повністю відступили з Урожайного, і російські сили, ймовірно, наразі утримують позиції принаймні в південній частині населеного пункту.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com