Хто така Аліна Паш, яка читала реп на День незалежності

25.08.2019, 10:53
38766

Українська співачка Аліна Паш викликала багато суперечок щодо виконання репу на Майдані під час святкування Дня Незалежності в Києвіперед президентом Володимиром Зеленським. ″Обозреватель″ розповідає ким є ця артистка та які в неї відомі пісні.

Читайте також: Зеленський відзначив орденами 58 військових, 16 – посмертно

Паш родом із Закарпаття. Активно брала участь у всеукраїнських та міжнародних вокальних фестивалях ще з 13 років, в 2012 році проходила кастинг до гурту ″Real O″. Згодом працювала з гуртом ″Гарячий шоколад″, на бек-вокалі ″СКАЙ″ і в Ірини Білик.

Брала участь у шоу ″Х-фактор″ у 2015 році, де зайняла третє місце.

У тому ж 2015-му році Аліна Паш відвідала окуповний Крим та літала до Москви. Судячи з її публікації у Facebook, поїздка їй не сподобалась.

Першою піснею стала ″Колискова″, кліп на яку зняв Володимир Твердохліб. У квітні минулого року презентувала дебютний сингл ″Bitanga″.

Крі того, Паш заспівала та знялася в кліпі з української реперкою Аlyona Аlyona композицію ″Падло″. Трек досить швидко набрав популярність.

Після цього реперка випустила ще один сингл ″Oinagori″, а в листопаді 2018-го приєдналася до роботи над піснею ″Робот″ гурту ″ТНМК″, яка увійшла до альбому ″7″.

У червні минулого року Аліна Паш мала виступати  в російському центрі ″Сколково″, проте всі наступні концерти було скасовано.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com