Ідіть до чортової матері: Саакашвілі почав лютувати під час онлайн-зустрічі з бізнесменами (відео)

4.06.2020, 08:49
74473

Михайло Саакашвілі був призначений на посаду голови виконавчого комітету Нацради реформ. На онлайн-зустрічі з бізнесменами він сильно розлютився після запитання одного з учасників конференції.

Читайте також: Зеленський дав Саакашвілі керівну посаду у Виконавчому комітеті реформ

Запис даної відеоконференції опублікували в мережі. Політик почав лютувати після того, як його запитали, коли можна буде побачити конкретні результати його діяльності у сфері реформ.

Саакашвілі заявив, що йому набридли подібні закиди, і він запропонував українцям не сидіти склавши руки, а самим щось робити для змін в Україні.

“А коли у вас будуть конкретні справи? Що значить конкретні справи? Пішли всі до чорта, хто так думає! Набридло мені це… мовляв, призначили, коли будуть справи. Самі ворушіть руками, все у ваших руках. До чортової матері! Скільки можна (говорити): “Ми так сподівалися, а він розчарував”. А може, ви самі поворухнетеся?”, − висловився Саакашвілі.

Читайте також:  Зеленський пояснив, для чого призначив Саакашвілі та що конкретно він має зробити

Варто зазначити, що у квітні Саакашвілі виступив на засіданні фракції “Слуга народу”. При цьому він не зрадив своїй манері емоційно вести виступу перед публікою. Він також активно використовував жестикуляцію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com