“Іди на х*й, ти хто така?”: 30-ий номер із списків партії Порошенка облаяла поліцейську (відео)

14.06.2019, 15:51
29190

У четвер, 13 червня, партія Петра Порошенка “Європейська солідарність” оголосила весь список на дострокові вибори до Ради. Користувачі мережі звернули увагу на №30 цього документа – скандальну голову Васильківської райради Київської області Наталію Баласинович.

Читайте також: Колишнього активіста Віктора Медведчука журналістка порівняла з Ісусом Христом (фото, відео)

У ЗМІ сьогодні “гуляють” відео, на яких Баласинович постає в не дуже вигідному світлі: вона лається матом і поводиться по-хамськи. Так, в YouTube 13 червня виклали відео, як чиновниця, сидячи в машині із сигаретою в руках, обклала матюками жінку, нібито співробітницю поліції.

“Іди на х*й, ти хто така? Ти будеш тут розповідати? Ти, бл**ь, уродко, схудни спочатку, а потім будеш розказувати. Так, я модель, звичайно. Тобі може зняти куртку, дебілка ти, бл*ть, не така жирна і страшна, як ти”, – кричала чиновниця.

Але були й інші інциденти з чиновником. У березні 2018 року вийшов сюжет ТСН, в якому Баласинович нібито побила консьєржку. Також у кадр потрапила любительська зйомка деяких моментів спілкування Баласинович з її свекрухою – матір’ю чоловіка чиновниці Богдана. На відео – прокляття, плювки і нецензурна лексика.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com