“Іди на х*й!…”. Ющенко емоційно звернувся до Путіна та його орків

2.03.2022, 11:45
113054

Третій президент України Віктор Ющенко звернувся до Росії та росіян – тим, “хто розв’язав російську війну проти України та до орків, які її ведуть”

Як передає видання “Коментарі”, третій президент України Віктор Ющенко зі своєї сторінки в соцмережі Facebook емоційно звернувся до президента РФ Путіна та громадян Росії.


Віктор Ющенко зазначив, що, в першу чергу, він адресує своє послання людині, яка ніколи не мала справжньої чоловічої мужності та гідності. При цьому президент зазначив, що він не має надії, що до його слів прислухається Путін, але є ще 140 мільйонів росіян, які вірять у Бога, які теж є православними. Віктор Ющенко зазначив, що сьомий день Україна протистоїть московській хунті, російському фашистському режиму, тому самому “російському світу”, про який всі навколо говорять. За словами Ющенка, про жодних “визволителів” у російській військовій формі й мови бути не може. У формі російської армії на священну українську землю прийшла чума та кати. Жодного російського солдата в Україну ніхто не кликав. Єдина, хто готовий прийняти російських катів – це українська сира земля. Ющенко наголосив, росіяни повинні зрозуміти, що майбутнє українців не може бути спільним із Росією. До того ж, на російських окупантів чекає людський і Божий суд. Третій президент зазначив, що останні 70 років росіяни задавалися питанням: “Чи хочуть російські війни?”. Тепер відповідь на це питання всім очевидна. Ющенко зазначив, що він хотів би звернутися до звичайних росіян, закликавши їх думати і лише потім говорити. Українці чекають, що совість росіян нарешті прокинеться.

“Адресату бажаю покінчити зі своїм маніакальним безумством способом, який йому найдоступніший! Іди на х*й!”, – написав Віктор Ющенко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com