Ігор Лосєв заявив, що жителі Донбасу шанують тільки сильну і жорстку владу

6.05.2019, 18:50
23836

Саме такою має бути наша влада, адже має показати: всі, хто вчиняв злочини проти України, будуть покарані. І всі мають у цьому переконатися. Про це заявив доцент кафедри культурології Києво-Могилянської академії, політолог, філософ, публіцист, колумніст, журналіст Ігор Лосєв, пише ІА ″Вголос″.

Читайте також: Журналіста Юрія Бутусова оштрафували за фото Порошенка з Петровським і цитату Луценка

Журналіст заявив, відповідаючи на запитання: ″Коли Крим і Донбас повернуть з окупації, чи можливо буде ментально з окупації повернути мешканців цих територій?.

″Якщо цього не буде, а знову почнуться всі ці примиренські позиції, тамтешнє населення шанувати Україну не буде. Навіть більше: жодних договорняків. Там узагалі тривалий час мають існувати військово-цивільні адміністрації. І не треба проводити жодних виборів, бо знову оберуть негідників антиукраїнських″, – зазначив філософ.

За його словами, на Донбасі взагалі протягом 7-10 років виборів бути не має.

″Треба очистити спочатку цю територію від усієї цієї антиукраїнської гидоти, бандитизму, колаборантів і зрадників. І вже тоді можна говорити про вибори. А якщо таким людям догоджати, вони це сприйматимуть як слабкість. А слабких, як відомо, завжди душили. Добре ставлення треба показати потім, спочатку ж – суворість щодо тих, хто коїв злочини, співпрацював з окупантом, агресором. І коли населення це побачить, принаймні знатиме, що можна, а чого – ні, що є певна ″червона лінія″ і треба бути лояльним громадянином України. Тільки жорсткі та рішучі дії будуть мати величезний виховний ефект″, – резюмував журналіст.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com