Ілон Маск за один день звільнив половину співробітників Twitter – ЗМІ

6.11.2022, 08:03
130421

Новий власник Twitter, мільярдер Ілон Маск, за один день звільнив половину співробітників компанії – без роботи залишилися близько 3700 з 7500 осіб. У тому числі під скорочення потрапило чверть співробітників команди, яка відповідає за боротьбу з дезінформацією.

Читайте також: ЗСУ ліквідували майже 75,5 тис. російських загарбників: за добу знищили 660 осіб

Масові скорочення мільярдер пояснив тим, що у компанії “немає іншого вибору”, оскільки вона втрачає понад $4 млн щодня, передає The Verge.

У четвер ввечері співробітники Twitter почали отримувати електронні листи з таким змістом: “Прагнучи вивести Twitter на здоровий шлях, ми пройдемо складний процес скорочення нашої глобальної робочої сили”. Співробітники відреагували на це колективним позовом – основна претензія в тому, що їх не повідомили за 60 днів до звільнення за законами США.

Зараз Маск усіма силами намагається знизити витрати на утримання соцмережі, за яку, за його словами, він переплатив, уклавши угоду на $44 мільярди. Також бізнесмен хоче оновити платну підписку Twitter Blue, додавши туди більше фішок і брати за неї $20 на місяць замість нинішніх $5.

Також новий власник Twitter обмірковує введення в соцмережі платних особистих повідомлень. Це дозволило б користувачам безпосередньо писати своїм кумирам за символічну плату – найімовірніше, кілька доларів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com