Індія хоче локалізувати виробництво російської зброї – Defence News

5.05.2023, 18:32
140104

РФ може взяти участь у програмі “Made In India”, яка спрямована на збільшення внутрішнього виробництва в Індії. Наразі залежність індійської армії від РФ у закупівлях зброї складає 60%, тому індійський уряд намагається створити спільні підприємства для розвитку вітчизняної промисловості.

Читайте також: У Бельгії затримали чеченців, які готували теракти в будівлі НАТО

Про це повідомляє Defense News.

Із російського боку в спільних із Індією проєктах можуть взяти участь “Уралвагонзавод”, “Техмаш”, “Базальт”, НВО Машинобудування, “Вертольоти Росії”, “Алмаз-Антей”, Центр судноремонту “Зірка” та низка інших.

Колишній фінансовий радник Міноборони Індії Аміт Коушіш заявив, що індійські компанії можуть виробляти широкий спектр деталей, однак він сумнівається, що угоду вдасться реалізувати. Потрібна багаторівнева співпраця.

Аміт Коушіш вважає, що індійські компанії можуть розробляти продукцію за власними проєктами з країнами, які теж використовують російську зброю. Також Віаджіндер Такур, експерт із російських питань, заявив, що РФ може виявитися нездатною до того, щоб допомогти Індії локалізувати виробництво. Наразі вся російська оборонка зосереджена на тому, щоб виробляти зброю для війни проти України.

“У довгостроковій перспективі найкращим варіантом для Індії є локалізація виробництва запчастин для російського обладнання”, — пояснив Такур.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com