“Іноді за мною стежить”: відома сусідка президента зробила несподівану заяву

13.10.2019, 22:49
46885

Відома українська співачка Гайтана розповіла, як живе по-сусідству із Президентом України Володимиром  Зеленським. Співачка Гайтана разом із родиною переїхала в новий будинок і стала сусідкою президента Володимира Зеленського. Про це інформує Сьогодні.

Читайте також: Зеленський вважає, що Україна поки не готова до легалізації марихуани

″Я впевнена, що спати можна ще спокійніше, тому що з’явилося дуже багато охорони. Я здивована, тому що мені здавалося, що буде важко проїхати і будуть пробки, але нічого такого немає″, – розповіла вона.

Гайтана додала: думає, що за нею спостерігають.

″Мені здається, що він іноді стежить за мною, коли я катаюся на велосипеді. Коли я виїжджаю, то бачу, як авто бренду Mercedes-Benz з темними вікнами їде повільно за мною. Може, це вже манія або мені так хочеться в це вірити ″, – зазначила співачка.

Гайтана також розповіла, що іноді бачить президентський кортеж. Співачка переконує, що руху іншого транспорту авто Зеленського не заважають.

″Він не ховається нікуди – це дуже круто. Кортеж можна побачити, але це невеликий кортеж – кілька машин. У той же час вони хитрі, свої машини ставлять в різних точках, тому його так не спіймаєш просто. Але мій чоловік ходить на риболовлю і каже, що він все знає. Одного разу ми полетіли в Дніпро і мій чоловік каже: “Президент в цей день теж полетів. Може якось попросиш його, щоб він нас в свій літак взяв ″, – жартома згадала Гайтана.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com