Instagram Лободи заблокували в Україні: реакція співачки

23.03.2022, 13:01
115380

Instagram-блог опальної співачки Світлани Лободи заблокували в Україні. У зв’язку з цим зірка втратила велику кількість своїх підписників, а значить і її заробіток в цій соціальній мережі значно знизиться.

Читайте також: Тікали, кинувши зброю: ЗСУ захопили трофейний новітній російський автомат АК-12 (фото)

“Вчора на території України був заблокований мій Instagram. Сталося це одразу після того, як я зробила пост про благодійні програми, спрямовані на допомогу українцям, які втратили свій будинок”, – написала Лобода.

Вона висловила глибоку стурбованість цинізмом замовників, які прагнуть заробити дешеву популярність у вузьких колах в момент, коли частина регіонів України знаходиться на межі гуманітарної катастрофи.

“Мене жахає рівень цинізму замовників, які в той момент, коли частина регіонів України знаходяться на межі гуманітарної катастрофи, прагнуть заробити дешеву популярність у вузьких колах нескінченним популізмом замість реальних справ. Не час ворожнечі всередині, доносів і списків, не перетворюйтеся в тих, проти кого воюєте. Сила народу в єдності і взаємодопомозі”, – додала Лобода.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (3)

  • Світлана Лобода іди нахуй !!!

  • Українка 24.03.2022 о 19.03 24.03.2022 о 19:04

    Слава Україні
    Героям СЛАВА
    А її за кораблем

  • Українцям не потрібна допомога кремлядської “пєвіци”, яка своїм родичам не допомогла. Лобода – напрямок руху ти знаєш!

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com