“Інтерв’ю Гордона з Гіркіним та Поклонською були його власними ініціативами”, – СБУ (відео)

19.05.2020, 13:13
72860

Служба безпеки України заявила, що журналіст Дмитро Гордон самостійно визвався брати інтерв’ю у колишньої “прокурорки” окупованого Криму та одного з лідерів сепаратистів.

Читайте також: У Верховній Раді збирають підписи за відставку глави МОЗ Степанова

Служба, між тим, використає інформацію з відео, про це СБУ повідомляє у своїх соцмережах, повідомляє ТСН.

“Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона. Між тим, вся інформація, озвучена в цих інтерв’ю, вже детально аналізується співробітниками Служби на предмет її використання, як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв’язання війни на сході нашої держави”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 18 травня активісти пікетували офіс Дмитра Гордона через інтерв’ю з терористом та військовим злочинцем Ігорем Гіркіним-Стрєлковим. Гордон опублікував 4-годинну розмову з бойовиком, який одним з перших прийшов зі зброєю на український Донбас.

Сам журналіст пізно ввечері опублікував відео, під час якого повідомив, що серія інтерв’ю із Гіркіним та колишньою “прокуроркою” Криму Наталією Поклонською були зроблені у  “Буде соромно”: Гордон заявив, що інтерв’ю з Поклонською та Гіркіним зроблені за згодою спецсужбспівпраці із спецслужбами, а матеріали із розмов будуть передані до міжнародних судів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com