Інтерв’ю з Путіним довело, що його мета захопити всю Україну, – The Washington Post

11.02.2024, 20:02
154040

Путін намагався вразити глядачів уявною ерудицією зі знань історії та не давав можливості Карлсону задати критичних запитань, переконані журналісти The Washington Post.

Читайте також: Карлсон назвав умову, за якої Путін готовий застосувати ядерну зброю

Вони заявили, що Путін був готовий до цього інтерв’ю значно краще, ніж Карлсон. Вони написали, що “навчений агент КДБ, легко уникав рідкісних спроб Карлсона отримати пряму відповідь”.

Журналісти також зазначили, що протягом усього інтерв’ю Путін намагався переконати Карлсона в тому, що саме РФ є “жертвою цього конфлікту”.

“Путін використовував кожне запитання, щоб навести головний аргумент: Росія була потерпілою стороною, жертвою неодноразових брехливих обіцянок Заходу. Попри це, наполягав Путін, Москва готова вести переговори про припинення війни, але зі Сполученими Штатами, підкреслюючи свою наполегливість на тому, що український уряд є нелегітимною маріонеткою Заходу”, – пишуть журналісти.

Вони також відзначили маніпуляції Путіна у висвітленні історії України. Вони зазначають, що багато наведених президентом РФ фактів видумані.

“Серцем інтерв’ю стала довга лекція Путіна, яка охоплювала понад 1000 років історії, від створення Київської Русі до сьогодення. Все для того, щоб довести Путіна, що українці насправді росіяни, які живуть “на краю” Російської імперії. Суть його балаканини була в тому, щоб приголомшити глядачів цунамі фактів і дат і вразити їх уявною ерудицією Путіна”, – пише The Washington Post.

Журналісти відзначають ще одну маніпуляцію Путіна на тему готовності РФ до перемовин: “Уявна готовність до переговорів, однак, різко контрастує з тривалим наполяганням Росії на тому, що лише повна капітуляція України, включаючи широку здачу окупованих територій, завершить війну”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com