Ірина Геращенко прокоментувала своє фото із сепаратистом Чікіном

17.02.2019, 12:51
12451

Ірина Геращенко, яка дуже любить фотографуватись з “фанатами” , або просто ділитися зворушливими світлинами заплаканих дітей з Гарантом, прокоментувала знімок з Форуму, де Порошенко висунув свою кандидатуру по пост Президента. На фото Геращенко посміхається разом з … сепаратистом Чікіном.

Читайте також: З горілкою, наїдками та коробками для “вірних”. Порошенко представив передвиборчу програму в Києві

Ірина Геращенко потрапила у скандал. Під час Форуму, на якому Петро Порошенко висував свою кандидатуру на президентські вибори, вона сфотографувалась з відомим сепаратистом Данілом Чікіном.

Інформацією про москвофіла Чікіна поділився Іван Оберемко на сторінці у Facebook.

“Даніл – у**бок з Донецька, який втік в Москву від мобілізації і давав інтерв’ю російським пропагандистським каналам про свою втечу. Потім повернувся в Україну. Співпрацював з Міністерством Інформаційної Політики. Сам МІП від нього відхрестився. Чікін працював на депутата Бобкова, який мутив ДНР. Працював саме в часи, коли Захарченко за наказом Бобкова захоплював адмінбудівлі на весні 2014 року. Ще пруф Чікіна в Українському виборі Віктора Медведчука. Скрін з відео від 19 березня 2014 року у “Шахтар плазі”. Чікін та Захарченко”.

“Тепер хотілось би послухати позицію самої Ірини Геращенко. Це ваш друг? Молодіжний актив Блоку Петра Порошенка? Особливо мене турбує позиція БПП та Геращенко з приводу цього шмату л*йна після його коментарів з погрозами облити когось кислотою “як Гандзюк””, – пише Іван.

Геращенко відповіла, що не знала, з ким фотографується. Не любить відмовляти у фото незнайомим людям.

Що ж, залишається лиш гадати, що цей москвофіл забув на Форумі, і чому його туди пустили.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com