Іспанію заливають “зливи століття” (відео)

13.09.2019, 23:17
41956

В Іспанії через проливні дощі, які накрили південний схід країни, загинуло троє людей. Таких сильних дощів у країні не було з початку спостережень у 1917 році. Про це в п’ятницю, 13 вересня, повідомляє повідомляє Deutsche Welle.

Читайте також: В Іспанії зафіксували небезпечну інфекцію

Зазначається, що в місті Альмерія чоловік загинув в автомобілі під час проїзду в тунелі. За даними міської адміністрації, тунель буквально за декілька хвилин був затоплений величезною кількістю води. В автомобілі, який опинився в пастці, перебувало троє людей. Поліцейському вдалося врятувати двох людей з транспортного засобу, проте третя людина загинула.

Напередодні також в автомобілі загинули 61-річний чоловік і його 51-річна сестра. Трагедія сталася на автодорозі в місті Каудете, що в 100 кілометрах на південь від Валенсії.

Рятувальники відомства з надзвичайних ситуацій регіону Мурсія повідомили, що врятували 144 людей з автомобілів і затоплених будинків. Щонайменше одну людину врятували за допомогою вертольота з даху затопленого будинку.

Метеорологи зазначають, що негода в окремих районах Іспанії – найгірша з початку спостережень у 1917 році. У регіоні тимчасово закрили велику кількість шкіл. За повідомленням іспанського оператора аеропортів, аеропорти в містах Альмерія і Мурсія були закриті через негоду.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com