Із літака, на якому летів футболіст Сала, витягли тіло

7.02.2019, 11:12
10855

Слідча група повітряних подій (AAIB) витягла тіло з уламків літака, на якому летів новоспечений форвард “Кардіфф Сіті” Еміліано Сала.

Читайте також: На дні Ла-Маншу знайдено літак зниклого футболіста Сала

Як повідомляє Mirror, пошукова група працювала в досить складних умовах. Поки що невідомо, чиє саме тіло витягли рятувальники – футболіста чи пілота Девіда Ібботсона, передаэ ТСН.

Читайте також: До сліз. Як “Нант” вшанував пам’ять футболіста Еміліано Сали, літак з яким зник безвісти

Ввечері 6 лютого знайдене тіло мало бути доставлене в Портленд та передане коронеру Дорсета. Зазначимо, що операція з витягнення тіла розпочалася ще 5 лютого. Сам літак поки що дістати не вдається.

“На жаль, спроби дістати частину повітряного судна через погану погоду не мали успіху, і підводний апарат довелося повернути на корабель. Очікується, що наш наступний звіт буде внутрішнім. Опублікований він буде за місяць після інциденту, що стався”, – говориться в заяві.

Нагадаємо, 22 січня літак із футболістом зник з радарів авіадиспетчерів на шляху із Франції. Він вилетів з Нанта в Кардіфф вранці, але пізніше транспортний засіб зник з екранів радарів в районі Ла-Маншу. Перед зникненням літак із Салою на борту запросив аварійну посадку.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com