Ймовірний наступ РФ на півночі: в ГУР прокоментували загрозу

19.03.2024, 11:01
155963

Російська Федерація навмисно запускає інформаційну хвилю про новий наступ на півночі України — у Сумській та Чернігівській областях. Україна відстежує ситуацію та займається укріпленням кордону.

Читайте також: Вже від 25 березня: в ПФУ пояснили, кому в Україні підвищать пенсії і на скільки

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в коментарі LIGA.net

Представник розвідки наголошує, що подібні чутки окупанти неодноразово поширювали, але вони стосувалися ймовірного загострення з території Білорусі. Натомість цього разу, зауважив Юсов, “йдеться і про північ”, а саме про Чернігівщину та Сумщину.

“З іншого боку, загроза постійно зберігається, тому ситуація відстежується і щодо формування, і щодо передислокації угруповань. Звичайно, ведеться робота з посилення кордону. Тобто жодних несподіванок в цій ситуації не буде”, — каже представник ГУР.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти зосередили близько 19 тис. осіб на кордоні Чернігівської та Сумської областей. Юсов каже, що ця кількість не змінилася.

З його слів, передислокація окремих частин росіян пов’язана з бойовими діями, які відбуваються протягом останнього тижня у Бєлгородській області Росії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com