Кабмін призначив нового керівника Державної митної служби

28.10.2020, 16:52
87688

Кабінет міністрів у середу, 28 жовтня, призначив на посаду голови Державної митної служби гендиректора аеропорту “Бориспіль” Павла Рябікіна.

Читайте також: Мер Борисполя помер від коронавірусу, так і не дочекавшись результатів виборів

Рішення було ухвалено на засіданні уряду, написав в своєму телеграм-каналі нардеп від ЄС Олексій Гончаренко.

Також на засіданні Кабінету міністрів призначили Івана Рудого головою Комісії з регулювання азартних ігор. Одним з членів комісії став Євген Гетьман.

Рудого призначили головою Комісії з регулювання азартних ігор

Що відомо про Павла Рябікіна:

Це 55-річний український менеджер, політик і дипломат. Останнім часом, починаючи з березня 2017 року, він був генеральним директором аеропорту “Бориспіль”.

До цього Павло Рябікін встиг попрацювати народним депутатом трьох скликань, заступником міністра транспорту й зв’язку, а також послом України в Данії.

Новий очільник митниці одружений з Галиною Рябікіною. У своїй декларації про дітей він нічого не згадує. Разом з дружиною він проживає в Києві, де мають кілька квартир. Також ще одна квартира є в нині окупованому Севастополі.

Також у своїй декларації Павло Рябікін вказує одразу декілька дорогих автівок, декілька водних засобів і дачу на воді. Лише за основним місцем роботи в “Борисполі” він задекларував майже 5 мільйонів гривень заробітку у 2019 році

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com