Кабмін призначив нового тимчасового в. о. міністра освіти і науки

25.03.2020, 16:09
67519

Уряд призначив на посаду нову тимчасову виконувачку обов’язків міністра освіти і науки Любомиру Мандзій.

Читайте також: Ексміністра МЗС затримали за підозрою у вбивстві

Кабінет міністрів призначив нову  тимчасову виконувачку обов’язків міністра освіти і науки – заступницю ексміністерки Новосад Любомиру Мандзій. Як інформує ТСН, таке рішення ухвалили на засіданні уряду, повідомила пресслужба Міносвіти.

Слід зауважити, що Мандзій замінила на посаді тимчасового виконувача обов’язків міністра освіти і науки України Юрія Полюховича, якого призначили 10 березня.

“У зв’язку з пандемією коронавірусу та всеукраїнським карантином перед міністерством стоїть безліч нагальних викликів та проблем. І найважливіше – ми не маємо часу на повільні рішення: нам потрібно реагувати тут і зараз, вирішити питання закінчення навчального року, проведення вступної кампанії та багато іншого”, – відзначила Мандзій.

Слід зауважити, що Любомира Мандзій народилася 10 травня 1973 року у селі Опака Дрогобицького району Львівської області. Закінчила Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю “Географія”. Працювала 15 років у виші. У 2016 році очолила департамент освіти і науки Львівської ОДА.

11 вересня 2019-го Любомиру Мандзій призначили на посаду заступника міністра освіти і науки Ганни Новосад. Вона вільно володіє польською мовою, а також має достатній рівень англійської.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com