Кабміну пропонують продовжити контракт з Коболєвим ще на 3 роки

28.02.2019, 17:10
14198

Наглядова рада національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” пропонує Кабінету Міністрів продовжити контракт з головою правління НАК Андрієм Коболєвим на 3 роки, з січня 2019 року. Про це повідомляють “Українськi Новини“.

Читайте також: Суд зобов’язав керівництво “Нафтогазу” надати інформацію про премії, отримані від перемоги над “Газпромом”

У повідомленні йдеться, що для своєчасного врегулювання питань щодо продовження контракту з керівником “Нафтогазу”, а також розміру його заробітної плати, наглядова рада “Нафтогазу” висловлює готовність провести зустріч з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом або представниками Міністерства економічного розвитку і торгівлі в перший тиждень березня.

Також у листі зазначається, що рішення наглядової ради щодо продовження терміну повноважень голови правління НАК ґрунтується на тому рівні фіксованої фінансової винагороди, який передбачено постановою уряду № 859, що також погоджується з рішенням наглядової ради, прийнятим у жовтні 2018 року, про те, щоб заблокувати перегляд поточного рівня компенсації для членів правління “Нафтогазу” протягом 8 місяців.

При цьому ще до погодження поточного рівня фіксованої фінансової винагороди, комітет з призначень і винагород із залученням зовнішнього консультанта провів огляд ринкових рівнів винагород, і наглядову раду запевнив, що запропонований рівень відповідає ринку.

Наглядова рада звертає увагу, що Коболєв прийняв і виконує рішення про направлення 100% доходів, які він отримує як працівник до кінця поточного року, на благодійність, а тому не буде мати особистої вигоди внаслідок прийняття будь-якого рішення.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com