Кадиров звернувся до Зеленського із порадами, як уникнути війни

14.02.2022, 18:05
111416

Глава Чечні Рамзан Кадиров звернувся до українців та президента Володимира Зеленського та закликав виконати Мінські угоди, щоб “уникнути незворотних наслідків”.

Читайте також: Тероборона в Україні: чи будуть резервістам платити і давати зброю додому

Про це Кадиров написав у Telegram.

“У моєму зверненні є два посилки до двох адресатів – до української влади та до українського народу.

Пане Зеленський! Час клоунади добіг кінця. Настала година виконання обов’язку перед власним народом, щоб уникнути незворотних наслідків. Тобто сьогодні як ніколи виникла потреба виконання Мінських угод, під якими стоїть підпис не лише президента Росії, а й президента України.

Неухильне виконання положень, прописаних у цьому документі, – перший найважливіший крок у справі політичного врегулювання протистояння, яке наростає між нашими країнами, а й у питанні зниження загальної напруженості у глобальному значенні цього терміну.

У зв’язку з цим ви, як гарант Конституції та безпеки свого народу та держави, просто зобов’язані зробити все від вас залежне, щоб уникнути кровопролиття та встановлення миру. Президент Володимир Путін та народи Росії не хочуть війни, ми не з чуток знаємо сенс цього страшного слова. Будьте розсудливі, пане Зеленський!” – заявив Кадиров.

Деталі: Також Кадиров звернувся до українців, заявивши, що “любить Україну та її добрий народ”, нагадав про “один народ, загальну культуру та релігію”.

Також глава Чечні зазначив, що ніколи не повірить у те, що українці вважають себе “частиною західного світу з її русофобською істерією”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com