Каменських поділилася весільними фото з церемонії у Лас-Вегасі (фото)

28.06.2020, 17:20
76788

Настя Каменських поділилася весільними фото з Потапом з нагоди їхньої третьої річниці одруження. Світлини були зроблені у Лас-Вегасі. Відповідні  фото Настя опублікувала у соцмережах.

Читайте  також: Потап, Тіна Кароль та Маша Єфросиніна: напередодні Дня Конституції Зеленський роздав нагороди діячам культури, науки та спорту

Співачка зізналася, що одруження стало справжньою несподіванкою і сюрпризом для неї. Щоб зібратися на церемонію, вона мали тільки три години.

Також Настя Каменських поділилась, що зараз вони з Потам часто жартують, що відсвяткували два весілля.

Одне було таке, як хотіла вона – велике, елегантне і вишукане в Києві. Інше святкування було цілком у стилі Потапа – яскраве, оригінальне, спонтанне і дуже романтичне.

Читайте також: Потап зворушливо привітав Настю Каменських з Днем народження та показав її еротичне фото

“Як бачите, не завжди все, що відбувається у Вегасі, залишається у Вегасі. Це було весілля тільки для нас двох, але, презентувавши трек в студії і згадавши щасливі моменти, мені захотілося поділитися і цією подією”, -написала Каменських.

Також співачка побажала всім парам цінувати свої спогади та емоції, які вони відчували у момент одруження.

Весілля Насті Каменських і Потапа відбулося 23 травня 2019 року в Києві. Пара влаштувала розкішне святкування у заміському ресторані.

На весілля запросили багатьох зірок, серед яких були Надя Дорофеєва з чоловіком Володимиром Дантесом, актор Дмитро Ступка з дружиною Поліною Логуновою, співачка Тіна Кароль та багато інших.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com