Канада розгляне спрощення візового режиму для України, – Зеленський

15.06.2020, 22:20
75522

Канада погодилась переглянути можливість спрощення візового режиму для України. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Twitter.

Читайте також: Повідомили, чи зможуть українці подорожувати за безвізом після карантину

“Радий, що Джастін Трюдо погоджується, що нам треба працювати над переглядом візового режиму для України для його спрощення. Джастіне, був радий чути. Що менше перешкод між нашими людьми, то міцніша дружба між Україною і Канадою”, − написав Зеленський.

Політики домовились про це під час телефонної розмови, передає сайт президента.

Згідно з повідомленням, Зеленський висловив сподівання на досягнення прогресу в процесі поступової лібералізації Канадою візового режиму для громадян України та запропонував прискорити відповідну двосторонню роботу на рівні урядів.

Зокрема, він запропонував розпочати спрощення візового режиму з окремих категорій громадян, наприклад, з молоді, студентів.

Читайте також: Україна може отримати безвіз ще з однією країною

У відповідь Джастін Трюдо зазначив, що, попри складну ситуацію, зараз є можливість переглянути візовий режим для його лібералізації, і над цим треба працювати.

Український президент подякував і сказав, що очікує на прибуття групи канадських експертів для моніторингу стану відповідності України візовим критеріям Канади.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com