Канада скоротила половину своїх дипломатів на Кубі через загадкову хворобу

31.01.2019, 11:28
9854

Міністерство міжнародних справ Канади заявили, що збирається скоротити кількість дипломатів на Кубі через загадкові випадки захворювань серед працівників посольства. Про це повідомляє “НВ”.

Читайте також: Такі дії лише закріплюють окупаційні процеси: у Канаді засудили Кримський міст

У повідомлені йдеться, що кількість співробітників посольства на Кубі буде скорочено вдвічі. Скорочення не вплине на консульську допомогу канадцям на острові та не відноситься до посла Канади в Гавані.

Згідно офіційних даними зовнішньополітичного відомства Канади, з початку 2017 року зареєстровано та підтверджено 14 випадків загадкових захворювань серед працівників дипмісії.

На сьогоднішній день, не встановлено причину хвороб. Навесні 2017 року були зафіксовані перші скарги на самопочуття канадських та американських дипломатів в Гавані. Хворі скаржилися на запаморочення, головний біль і нудоту.

До слова, у Вашингтоні також скоротили дипломатичний штат на Кубі з близько 50 до 18 осіб, після того, як працівники посольства постраждали під час таємничих “акустичних атак”. Схожі симптоми були зареєстровані у 10 з 27 дипломатів Канади та членів їх родин.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com