Канада та Японія завдають новий удар санкціями по кремлю

25.03.2022, 09:40
115565

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо запровадив санкції проти десятків російських чиновників через їхню роль у вторгненні Кремля до України. Перелік санкцій щодо Росії розширила також Японія.

Як повідомляє видання National Post, про розширення антиросійських санкцій канадський прем’єр оголосив у четвер, 24 березня, завершуючи поїздку на саміт “Великої сімки” до Брюсселя.

Нові персональні санкції будуть застосовані проти 160 членів Ради Федерації РФ, які схвалили вторгнення російської армії до України. Окрім того, Трюдо анонсував заборону на експорт деяких товарів і технологій до Росії, які повинні “послабити можливості її збройних сил”.

Раніше Канада уже запроваджувала санкції щодо російських політиків, серед яких особисто президент країни-агресорки Володимир Путін та міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

Тим часом Японія запровадила новий пакет санкцій проти 25 росіян, включно з головою банку ВЕБ Ігорем Шуваловим, речником Кремля Дмитром Песковим, а також родичами російських чиновників та олігархів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com