Катастрофа Ан-26: Командування Повітряних сил опублікувало схему повітряного руху на військовому аеродромі (відео)

4.10.2020, 21:58
85807

Командуванням Повітряних Сил ЗСУ, була оприлюднена візуалізація схеми повітряного руху на військовому аеродромі неподалік Харкова, там також зазначили, що ця схема не є доказовою базою.

Читайте також: У Львові в житловому будинку стався вибух, є постраждалі (фото)

Схема руху літаків була розміщена на сторінці Повітряних сил у Facebook, передає РБК-Україна.

У Повітряних силах наголосили, що опублікована схема не є доказовою базою.

Крім того, в ефірі телеканалу “Україна 24” речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат пояснив, що перший літак не заважав посадці АН-26, який зазнав аварії. До того як АН-26 пішов на посадку, інший літак та ще два вертольоти встигли звільнити посадкову смугу.

“Керівник польотів не міг за всіма документами вчинити інакше. Він дав змогу сісти першому літаку та одразу скерував літак, на якому були певні проблеми (мова йде про АН-26 – ред.), літак, який не просив екстреної посадки, але він все ж скерував його на смугу”, – розповів він.

Ігнат додав, що відстань між літаками була достатньою для того, щоб перший без проблем сів на полосу, звільнив її, і в той час другий зайшов на посадку. Це ж показано і на опублікованій Повітряними силами схемі.

Нагадаємо, ввечері 25 ввечері поблизу військового аеродрому в Чугуєві розбився літак АН-26 з офіцерами та курсантами Харківського національного університету Повітряних сил. На борту літака перебували 27 осіб, вижити вдалося лише одному курсантові.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com