Кіану Рівзу – 57: найкращі ролі одного з найбільш високооплачуваних акторів

2.09.2021, 18:19
100090

Сьогодні, 2 вересня, канадському актору Кіану Рівзу виповнилося 57 років. Вже багато років він є одним з популярних акторів, а в 2005 році навіть отримав зірку на Голлівудській “Алеї Слави”. Крім того, він є найбільш високооплачуваним актором в історії кінематографа по співвідношенню суми разового гонорару до сукупної суми заробітку ($30 до $156 млн).

Читайте також: У Вашингтоні відкрили “Український дім”

 На честь свята УНІАН пропонує згадати найкращі його ролі

На гребені хвилі

Агент ФБР повинен проникнути в банду злодіїв, які до того ж займаються екстремальними видами спорту. І щоб Джонні потрапити до них в команду, йому доведеться довести, що він такий же, як і вони.

Матриця

Світ матриці – це ілюзія, існуюча тільки в нескінченному сні приреченого людства. Холодний світ майбутнього, в якому люди – всього лише батарейки в комп’ютерних системах.

Джон Вік

Життя професійного кілера йде під укіс, коли раптово помирає його дружина. Його друг Маркус намагається витягнути його з глибокої депресії і пропонує змінити небезпечну роботу на щось більш людське. Джон з легкістю погоджується. Але коли невідомі викрадають його машину і вбивають собаку, він наважується повернутися до своєї роботи і покарати винних. Так він вбиває сина одного великого мафіозі. Тепер за ним ганяється весь злочинний світ, а щоб знищити його, потрібен інший кілер (краще від Джона). І це той самий друг Маркус.

Швидкість

Антитерористичний підрозділ поліції Лос-Анджелеса зриває плани терориста і рятує заручників. Після невдалої спроби божевільний сапер вирішує помститися і встановлює в рейсовому автобусі № 2525 радіокеровану бомбу, яка вибухне, якщо швидкість автобуса впаде нижче 50 миль на годину.

Адвокат диявола

Молодий, але вже відомий своїми перемогами адвокат Кевін Ломакс домагається у флоридському суді виправдання вчителя Гетіса, обвинуваченого в домаганнях до школярок, хоча розуміє, що Гетіс винен. Після цього він отримує пропозицію від юридичної корпорації Джона Мілтона, що спеціалізується на захисті інтересів мільйонерів. Кевін разом з дружиною Мері-Енн переїжджає в Нью-Йорк, отримує величезну зарплату і розкішну квартиру. Але все не так просто.

Білл і Тед

Музиканти-роздовбаї Білл і Тед все життя вірили в пророцтво, що їх рок-н-рол врятує Всесвіт від загибелі. І ось, глобальна катастрофа вже на носі, і на порятунок світу у хлопців залишається трохи більше години. І тоді вони вирішують відправитися в майбутнє разом зі своїми дітьми, щоб стирити пісню… у самих себе.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com