Кілька днів стікав кров’ю: батько загиблого розвідника Журавля подав позов проти Зеленського

23.10.2020, 19:19
87312

Батько загиблого на Донбасі розвідника Ярослава Журавля – Сергій Журавель подав позов проти президента Володимира Зеленського через перевищення ним службових повноважень. Про це він повідомив у Facebook.

Читайте також: Помер відомий український розвідник

“Я не пробачу тим, хто завдяки популізму і некомпетентним діям став причиною загибелі мого сина. Я не пробачу тим, хто ставить під загрозу життя наших військовослужбовців, під прикриттям “прагнення до миру”.

Я подаю позов у Генеральну прокуратуру щодо вчинення злочину Володимиром Зеленським на посту верховного головнокомандувача і президента України”, – зазначив батько воїна.

Журавель додав, що не боїться і піде до кінця, заради справедливості.

Він звинувачує Зеленського у тому, що він “заборонив залучення підрозділів спеціального призначання для проведення рятувально-пошукових заходів” біля Зайцевого. За словами батька, це призвело до того, що поранений Ярослав Журавель загинув від крововтрати у “сірій зоні”.

Сергій Журавель вимагає розпочати досудове розслідування за ч. 4 статті 426 (Бездіяльність військової влади) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років.

Позовну заяву Журавель подав до ГПУ та Державного бюро розслідувань.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com