Кількість представниць прекрасної статі на конференції у Давосі цьогоріч помітно збільшилась

25.01.2019, 07:29
8929

На конференції у Давосі цьогоріч була присутня рекордна кількість політиків, економістів та природозахисників жіночої статі.

Читайте також: Грета Тунберг їде на конференцію в Давос

Міжнародний економічний форум у Давосі прийнято вважати чисто чоловічою справою, де “сильні світу цього”  обговорюють та вирішують найважливіші справи. Після феміністичного руху та сексуальної революцій жінки значно змінили своє становище у суспільстві. Традиційна роль матері та домогосподарки для представниць прекрасної статі у всіх розвинутих країнах світу відійшла на другий план.

Цьогоріч у Давосі зібралась рекордна кількість жінок: політиків, економістів, захисниць довкілля та вчених – які нарівні з чоловіками презентували ідеї, обговорювали та переконували. При цьому наймолодшій учасниці всього 16 років, найстаршій – 84.

Так, Грета Тунберг, 16-річна школярка, яка виступає проти зміни клімату, подолала 60 годин на подорож поїздом зі Стокгольму до Давосу, щоб виступити на конференції.

Французька економістка Лоуренс Бун закликала до кращого оподаткування дигітальних компаній, новозеландська прем’єр-міністр Ясінда Адерн також виступила проти зміни клімату та за ріст орієнтованої моделі господарства. Гіта Гопітат, новий економіст МВФ, повідомила про зниження ризиків у міжнародній економіці.

З промовами також виступали менеджерка Facebook Шеріл Сандберг, економічна комісарка ЄС Сесилія Мальстрем, керівниця Міжнародного валютного Фонду Крістін Лагард, канцлерка Німеччини Ангела Меркель, природозахисниця Джейн Ґудел та речниця від КНР Їн Кей.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com