Кім Чен Ин зробив заяву про війну Росії в Україні

13.09.2023, 16:02
146654

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин підняв келих за здоров’я свого російського колеги-диктатора Володимира Путіна та заявив, що “впевнений в успіху Росії” у війні.

Читайте також: Розрив Росії з Вірменією поглиблює сумніви щодо впливу Кремля в колишньому СРСР – Reuters

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди, а також видання Reuters.

Кім Чен Ин під час зустрічі з Путіним у Владивостоці висловив упевненість у тому, що російська окупаційна армія та народ переможуть проти “зла”, яке він назвав “західним імперіалізмом” у війні.

“Російська армія і народ, безумовно, здобудуть велику перемогу у священній боротьбі за покарання великого зла, що претендує на гегемонію і має експансіоністські ілюзії”, – сказав Кім, піднявши тост за здоров’я “товариша Путіна” та за перемогу “великої Росії”.

Кім заявив, мовляв, лиш ступив на російську землю, як “став безпосереднім свідком значних досягнень російського народу в справі побудови сильної, сучасної Росії під керівництвом товариша Путіна”. Армію окупантів він назвав “героїчною”, яка “впевнено продемонструє безцінні чесноти честі” в так звані “СВО”. Крім того, за словами Кім Чен Іна, Росія “піднялася для захисту свого суверенітету та безпеки”.

Крім того, північнокорейський лідер наголошує, що хоче розвивати відносини з РФ та підтримує всі рішення Путіна: “Я сподіваюся, що ми завжди будемо разом у боротьбі проти імперіалізму”. За його словами, зараз для КНДР “найпершим пріоритетом є відносини з РФ”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com