Кіркоров заявив про об’єднання Росії з Україною, поцілувавши Полякову на спільному концерті (фото, відео)

5.11.2020, 14:51
88313

Філіп Кіркоров і Оля Полякова зустрілися в Дубаї в рамках великого концерту PaRus 2020. Знаменитий російський співак і популярна українська артистка в Об’єднаних Арабських Еміратах виступають на одній сцені 4 листопада.

Читайте також: Полякова поскаржилася на здоров’я і скасувала свій концерт

Подібну зустріч з колегою Кіркоров вже назвав у своєму Instagram в stories “возз’єднанням України і Росії”.

У поїздку в ОАЕ співак вирушив разом з дітьми. Він також показав в мережі відео, як весело провів час з малюками перед шоу, купаючись і загоряючи на узбережжі Перської затоки.

Вирушаючи на концерт, Кіркоров розмахував флаєрами та жартівливо кликав Полякову: “Оля, де ж ти? Ми тебе чекаємо на шоу… у них тут усі в масках – Хеллоуїн триває!”

Кіркоров заявив про возз'єднання України і Росії, показавши відео з Поляковою

“Яка символічна зустріч в Дубаї на День народної єдності! …Возз’єднання!”, – підписав кадри Король Сонця після зустрічі з Королевою Ночі, яку привітав обіймами та квітами.

Кіркоров заявив про возз'єднання України і Росії, показавши відео з Поляковою

 

Кіркоров заявив про возз'єднання України і Росії, показавши відео з Поляковою

Полякова, яка нещодавно зіткнулася з хвилею критики через концерти в Україні під час пандемії, також вже поділилася зі своїми шанувальниками в мережі кадрами з прогулянки пляжем, а також показала, як на балконі підспівувала виступаючому Кіркорову, готуючись вийти на сцену: “Якщо хочеш забути – забудь…”

 

Крім Кіркорова і Полякової, на міжнародному музичному фестивалі PaRus 2020 також виступають і інші відомі російські виконавці: Леонід Агутін, Стас Михайлов, група “Іванушки International”, “Хор Турецького”.

Організатори концерту називають сьогоднішній виступ 4 листопада Філіпа Кіркорова та Олі Полякової “Кращим шоу Росії і України на одній сцені”.

Зазначимо, що спільні виступи артистів вже стали майже традицією. Так, ще до початку карантину в січні Полякова з Кіркоровим запалювали під “Шлепки” на дитячому дні народження в США, а торік у жовтні Полякова дала жару на концерті Кіркорова в Туреччині.

Кіркоров заявив про возз'єднання України і Росії, показавши відео з Поляковою

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com