Полякова поскаржилася на здоров’я і скасувала свій концерт

23.10.2020, 22:47
87328

Співачка Оля Полякова, яка ще недавно боролася за права артистів проводити концерти під час карантину, скасувала власний великий концерт. Він мав пройти у столичному Палаці спорту. Про причини – хворобу членів її команди – Полякова сама повідомила у своєму Instagram.

Читайте також: Оля Полякова поскандалила з міністром охорони здоров’я через її концерт у Харкові (відео)

Напередодні Полякова приступила до репетицій концерту, проте через надзвичайну ситуацію довелося звернутися до організаторів і перенести його.

“Загалом, життя вносить свої корективи… Тільки-тільки отримали можливість провести концерт з усіма заходами та обмеженнями, тільки ми почали збирати команду нашого шоу, тільки-тільки почали репетиції, як виявилося, що кілька людей з колективу і технічної групи захворіли, а багато погано себе почувають і чекають результатів тестів”, – написала співачка.

Вона також додала, що і сама почувається не дуже добре і здаватиме повторний тест на коронавірус.

“Я змушена просити організаторів перенести концерт. Вони зробили все, щоб він відбувся, я від себе також доклала всіх зусиль, щоб ми могли робити свою роботу, щоб з усіма обмеженнями ми могли виконати свої зобов’язання перед глядачами, але обставини склалися інакше. Тому, прошу зберігати квитки, нову дату ми повідомимо пізніше”, – додала Полякова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com