Клітіна осоромилася в прямому ефірі телеканалу (відео)

1.07.2020, 13:52
77047

Скандальна ексзаступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна осоромилася у прямому ефірі телеканалу “Апостроф TV”.

Читайте також: Клітіна в напівголому відео заявила про створення партії та заявила про “боротьбу з політичними проститутами”

В ефірі передачі “Всьо по бєспрєдєлу” вона назвала (процитувала слова прессекретаря Державного космічного агентства України) телеканал “медійною помийкою”, проте не змогла відповісти, на якому каналі перебуває.

Так, Клітіна відповіла на запитання ведучої Роксани Руно, чому за три дні змінила свою позицію й погодилася прийти на прямий ефір.

“Тому що я була не одна. Я працювала в космічному агентстві, і вони мене просили до вас не приходити. Тому що вони вважають ваш телеканал медійною помийкою. Так вони мені і сказали. Вибачте, цитую. Буду говорити вам правду. Прессекретар космічного агентства сказала, що ваш канал – це помийка”, – заявила Клітіна.

До того ж сказати назву телеканалу, який нібито вважають “медійним смітником”, вона не змогла.

“Як називається ваш канал? Так скажіть, як ваш канал називається… Я не знаю, де я перебуваю. В прямому ефірі. Давайте, хайпаніть”, – додала Клітіна.

В іншому телевізійному інтерв’ю Клітіна заявила, що депутати думають тільки “про члени”, повідомляє “Апостроф“.

“Вони вважають мене повією. Нехай сміються. Це я з них сміюся, з цих депутатів, які думають тільки про члени… якісь, блін, вибачте, частини тіла”, – заявила вона в прямому ефірі.

Пізніше Клітіна повторила цю фразу, але виправилася, уточнивши, що депутати думають все-таки “про цицьки”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com