Клітіна в напівголому відео заявила про створення партії та заявила про “боротьбу з політичними проститутами”

30.06.2020, 15:31
76956

Колишня заступниця міністра інфраструктури, ексрадниця голови Державного космічного агентства України Олександра Клітіна заявила про створення своєї партії “Україна проти корупції”.

Читайте також: Міністр інфраструктури бажає звільнення Клітіної, яка потрапила у секс-скандал (відео)

Напівголе відеозвернення в купальнику чиновниця опублікувала на YouTube. За її словами, вона має намір розібратися з “політичними проститутами”.

“Українці! Хочу звернутися до вас. Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів у штанах точно надії немає. Я створюю свою партію “Україна проти корупції”, щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами”, – йдеться в повідомленні.

Також Клітіна планує “розібратися з усіма корупціонерами” й закликала всіх охочих приєднатися до неї.

“Вони думають, що якщо у них у штанях щось є, то цього досить для успіху й можна ображати жінок. Та жінки в сто разів розумніші й чесніші за вас. Ось дивіться, міністр Криклій – він мене не тільки звільнив, але й облив брудом так, щоб я ніколи не оговталася. Тому що заважала їм красти на “Укрзалізниці”. Скажімо “ні” політичним проститутам”, – резюмувала політикиня.

У Facebook Клітіна написала, что хотіла спершу назвати партію “Клітіна проти проститутів”, але така назва могла б не пройти цензуру.

“Вирішили назвати “Україна проти корупції” – хочу звернути увагу, що це зовсім не сексистський лозунг і ми раді кожному справжньому чоловіку, що вирішить нас підтримати! Але хочу звернути увагу, чомусь корупціонери у нас здебільшого всі чоловіки – тобто за статистикою в жінок є більше шансів подолати корупцію в Україні”, – написала вона.

Клітіна зазначила, що основним напрямом партії буде очищення України від “корупціонерів та політичних проститутів”.

“Ідея розробити пакет антикорупційних реформ, щоб впроваджувати одночасно в усіх напрямах і не дати шансу корупційній гідрі пристосуватися! Сама партія планується лівоцентристського характеру із сильним екологічним напрямом”, – додала вона.

Згодом Клітіна заявила, що більше не є радницею голови Державного космічного агентства України, оскільки її звільнили. На думку колишньої чиновниці, це трапилося через те, що “Зеленський просто злякався конкуренції”.

Клітіна в напівголому відео заявила про створення партії
Клітіна в напівголому відео заявила про створення партії

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com