Міністр інфраструктури бажає звільнення Клітіної, яка потрапила у секс-скандал (відео)

22.11.2019, 16:30
53575

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій внесе подання на засіданні Уряду щодо звільнення своєї заступниці Олександри Клітіної.

Читайте також: “Через ліжко”: “Слугу народу” “накрив” новий секс-скандал

Про це йдеться у відеозверненні урядовця.

“Я ухвалюю рішення як міністр інфраструктури про внесення подання на звільнення заступниці міністра з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної з посади”, – заявив міністр.

Глава Міністерства звернувся до правоохоронних органів перевірити викладену інформацію в одному з Telegram-каналів про можливу корупцію в “Укрзалізниці”, щодо діяльності проєктного офісу “Спільно” тощо.

“Я мав за результатами повернення Олександри Клітіної із відрядження, в якому вона була із народними депутатами у Нідерландах, відверту розмову. Я озвучив свою позицію, що в мене є підстави для того, щоб вважати, що вона не зовсім нормально як член команди себе повела. Ще раз повторюсь – це жодним чином не стосується тих сексистських закидів, які були в інфопросторі, тому що це просто небезпечно, якщо ми будемо реагувати на такі речі. Тому я запропонував їй за власним бажанням піти з посади. Пані Клітіна дала зрозуміти, що вона хоче розпочинати власну політичну кар’єру, хоче скористатися цією ситуацією і власне той весь фон і хайп, який створений навколо цієї ситуації, буде його використовувати для того, щоб боротися за цю посаду”, – повідомив Криклій.

Міністр вважає, що його заступниця мала звернутися до правоохоронних органів у разі підозр у корупції. “Нагадую, якщо є зауваження до очільника Міністерства інфраструктури, тобто мене, то необхідно було зробити відповідні звернення до правоохоронних органів. Власне я не зовсім розумію, як можливо працювати в команді з таким міністром, до якого є зауваження. Тому заступник, логічно було б припустити, звільняється за власним бажанням, а не пробує через чатики з паном “Джокером” стати міністром”, – заявив Криклій.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com