Кличко онлайн на форумі мерів у Женеві розповів про злочини окупантів у Бучі, Ірпені та Гостомелі

5.04.2022, 19:22
116741

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у форумі мерів, який відбувається на платформі Економічного комітету ООН у Женеві. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. У своїй промові він розповів про злочини росіян у передмісті Києва.

Читайте також: Вулиці вкриті трупами: найжахливіші кадри звірств окупантів із міст під Києвом, де була армія Росії (фото, відео 18+)

“Сьогодні онлайн узяв участь у форумі мерів, що відбувається на платформі Економічного комітету ООН у Женеві. Наголосив на тому, що Росія сьогодні чинить геноцид проти українців. Бо інакше ті жахіття, що ми побачили в Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших передмістях столиці після звільнення їх від окупантів, назвати не можна. Росія, по-звірячому знищуючи Україну та мирних українців, несе загрозу сьогодні для всього цивілізованого світу.  І світ повинен це усвідомлювати. Та зробити все, щоб зупинити дикість, варварство і військові злочини РФ. Зупинити не співчуттям і заявами, а реальними й рішучими кроками. Суворими санкціями проти агресора, військовою допомогою Україні”, – заявив Кличко.

Він закликав партнерів збільшувати обсяги допомоги Україні.

“Я підкреслив, що сьогодні в підтримці та допомозі нашій державі дуже важлива єдність позиції і дій ЄС та інших країн – партнерів України. Це стосується і економічної, гуманітарної, допомоги у влаштуванні біженців та переселенців. А також військової допомоги Україні, озброєння, щоб наша держава могла себе захищати”, – підсумував мер Києва.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com