Кличко разом зі своює партією “Удар” хоче потрапити до Верховної Ради, об’єднавшись із “Опозиційним блоком” (відео зустрічі)

12.06.2019, 13:33
28841

На що готовий політик, заради збереження себе у владі? Всі ми знаємо, що на все, адже політика – це як проституція: все вирішує ціна. Журналісти дізналися, як мер Києва Віталій Кличко будує союзи з екс-регіоналами і про що домовляється з ними в ресторанах.

Читайте також: У “Голосі” зняли кандидатуру ще одного претендента на мандат депутата

5 червня ввечері мер Києва та лідер партії “Удар” Віталій Кличко провів таємну зустріч із народнимими депутатами від “Опоблоку” Михайлом Папієвим та БПП Дмитром Білоцерковцем в елітному ресторані в центрі Києва. Про це йдеться в програмі “Секретні матеріали” на “1+1”.

Схоже, що ці солідні люди зірались разом повечеряти: за дним столом у закритому VIP-залі сидять “опоблоківець” Папієв “бппешники” Білоцерковець та Палатний, а також “ударівець” Віталій Кличко.

Як тільки журнілістів помітила охорона “народних”, Віталій Кличко покинув ресторан через парадний вхід. Проте решта депутатів залишились і надалі щось обговорювали. Журналісти вирішили поцікавитись, які саме питання вирішували у ресторані у Папієва, проте нардеп заховався і не став ні на що відповідати.

Спробуйємо розібратись у хронологій подій: 4 червня Кличко публічно пропонує Саакашвілі об’єднатися та очолити партію “Удар”, з якою вони підуть на вибори до Ради. Однак, уже 6 червня у ЗМІ з’явилася інформація про те, що опальний грузин відмовив Кличку.

“Він досить довго був із Порошенком”, – заявив тоді Саакашвілі.

Тому цілком можливо, що напередодні, 5 червня, віталій Кличко уже знав про відмову Саакашвілі і швиденько кинувся вирішувати, як потрапити у парламент. Можливо, навіть за підтримки “Опозиційного блоку”.

Як відомо, Михайло Папієв один із старожилів “Опозиційного блоку” і дуже наближений до олігарша Дмитра Фірташа.

“Наразі йде евакуація людей Кличка з “корабля, який тоне”, туди, де вони зможуть вижити. Тому через представників “Партії Регіонів”, які теж знаходяться під впливом Фірташа, тому ті, чи інші політичні меседжі доносяться до Кличка, для того, аби група впливу Фірташа мала вплив у парламенті, навіть якщо ці депутати будуть заходити через різні політичні проекти”, – зазначив політолог Михайло Чаплига.

Ні на офіційний запит журналістів, ні на прямі запитання Віталій Кличко так і не відпові, що робив із “опоблоківця” та про щ оговорив. Проте, і так зрозуміло, що в “Удару” катасторічно низький рейтинг, а от “Опоблок” проходить до парламенту. Тому, вочевидь, Кличко захотів пристати до “опоблоківців” та протягнути своїх до Ради.

Але тепер стало зрозуміло, що розмова не принесла ніяких плодів: “Партія “Удар” на дострокових парламентських виборах висуне кандидатів тільки у мажоритарних виборчих округах. За списком політична сила кандидатів не висуватиме. Таке рішення ухвалив з’їзд партії”, – йдеться у повідомленні політичної партії.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com