Кличко розповів, чому зірвалося об’єднання з Саакашвілі

22.06.2019, 10:56
30200

Столичний мер Віталій Клично в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому»  прокоментував зірвані плани про об’єднання ″Удару″ з партією Михайла Саакашвілі ″Рух нових сил″.

Читайте також: Кличко разом зі своює партією “Удар” хоче потрапити до Верховної Ради, об’єднавшись із “Опозиційним блоком” (відео зустрічі)

Зазначимо, що напочатку червня  Кличко запропонував Саакашвілі очолити ″Удар″ на вибори до Ради, але Міхо у не дуже коректній формі, як для потенційних партнерів, відмовився від цього.

″Я щиро запропонував плече, ми ж знаємо один одного вже тривалий час, і я бачив проблеми, які є з реєстрацією його партії. Міхеїл, на мою думку, занадто багато читає фейсбук, і це було, на диво, вирішальним в прийнятті ним такого рішення″, – розказав Кличко.

Відповідаючи на питання, чи вірить він у перспективи  ″Руху нових сил″ Саакашвілі, яку він зараз реанімує, Кличко відповів, що ″бажає йому успіху″.

Щодо пропозиції для Юлії Тимошенко піти разом, і щоб частину ″Удару″ у спільному списку очолив його брат Володимир, Віталій Кличко підтвердив такі розмови і жартівливо заявив, що ″якби брат очолив ″Батьківщину″, у Юлії Тимошенко, мабуть, виникли б питання″.

Він додав, що його брат Володимир не розглядав варіанту очолити ″Удар″ в альянсі з Тимошенко. ″У нього планів брати участь у цих дострокових виборах не було″, – уточнив він і додав, що Володимир Кличко на мажоритарку також не піде.

Кличко також розповів, чи кликали його до ″партії мерів″ (Кернеса-Труханова).

″Ні, такої пропозиції не було″, – зазначив він.

″Я є головою Асоціації міст України, яка опікується ключовими питаннями розвитку місцевого самоврядування, представляє інтереси майже 780 громад – від великих міст, до селищ і сіл. Асоціація відстоює права і потреби самоврядування перед урядом, парламентом, іншими органами державної влади. Ми розуміємо: об’єднавши наші зусилля, можемо вирішити ці питання набагато швидше і ефективніше. Вирішувати ж політичні питання – це зовсім інша справа. Кожен мер ухвалює сам для себе рішення, яка політична сила йому ближче і яку з них він хоче представляти. А взагалі ж, я зараз не про персоналії, сама ідея партії мерів – непогана. Як формат об’єднання сили місцевого самоврядування″, – резюмував Кличко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagra

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com