Кличко звернувся до парламенту з проханням розпустити Київраду

19.09.2019, 12:52
42739

Київський міський голова Віталій Кличко звернувся до Верховної Ради з ініціативою розпустити Київраду та призначити дострокові місцеві вибори у столиці. Як передає УНІАН, про це він заявив у сесійній залі Київради після сигнального голосування для визначення кількості депутатів, які зібрались на засідання Київради.

Читайте також: Кличко проведе аудит КМДА у відповідь на звинувачення про фінансові махінації

У сесійній залі було зареєстровано лише 38 депутатів, при тому що для відкриття засідання необхідна присутність не менш як 61 депутата. Таким чином, був відсутній кворум для відкриття засідання сесії, яке було перенесено з минулого четверга так само через відсутність кворуму.

Виступаючи з трибуни Київради, Кличко сказав: “Ми бачимо, що кворуму немає. Тобто, працювати готові не всі, і тому я звертаюсь до парламенту щодо розпуску Київради восьмого скликання і призначення дострокових виборів у Києві. І зараз депутати хай ідуть і розказують киянам, як вони працювали”.

Кличко заявив, що після тривалої перерви Київрада сьогодні мала розпочати розгляд важливих для міста питань, які стосуються, зокрема соціальних виплат, підготовки до опалювального сезону тощо. Він подякував тим депутатам, які прийшли сьогодні працювати в сесійну залу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com