Коболєв заявив, що оголошений конкурс на його посаду – незаконний, а він звільнятися не буде

6.03.2019, 21:48
15156

Глава правління НАК ″Нафтогаз України″ Андрій Коболєв заявив, що оголошення урядом конкурсу на посаду глави НАК суперечить українському законодавству. Про це він сказав під час прес-конференції в середу, передає ″Економічна правда″.

Читайте також: Кабміну пропонують продовжити контракт з Коболєвим ще на 3 роки

Нагадаємо, сьогодні в прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оголосив, що 23 березня стартує тридцятиденний конкурс на посаду глави правління ″Нафтогазу″ у зв’язку  з тим, що 22 березня закінчується контракт з Андрієм Коболєвим.

″Комусь це може подобатися, комусь ні, але результат реформи, яка проводилася в держкомпаніях, свідчить про те, що призначати, звільняти, змінювати зарплату, виписувати премії – це повноваження виключно Наглядової Ради. І це можна перевірити у відповідних законах ″, – сказав Коболєв.

″Тому як попереднє рішення про завершення мого контракту, так і поточне про оголошення конкурсу, воно, принаймні аналіз, який я бачив, суперечить українському законодавству″, – заявив він.

″Більш того, такий же точки зору дотримується міжнародне співтовариство і ті міжнародні організації, які були спонсорами реформи корпоративного управління. Які допомагали проводити цю реформу″, – підсумував глава ″Нафтогазу″.

Також Андрій Коболєв заявив, що не збирається звільнятися з посади.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com