Кохання до останнього подиху: в Австралії в один час померла пара, яка разом прожила 70 років

31.01.2019, 07:31
9825

Любов, яку дійсно можна назвати вічною: в Австралії у будинку для пристарілих померла в один день пара, яка прожила в шлюбі більше 70 років.

Читайте також: Про український “тунель кохання” зняли ролик для Індії

Любов до останнього подиху: Норма Джун Плателл і її чоловік Френсіс Ернест Платель померли в один день, тримаючись за руки, проживши разом більше 70 років. Нормі було вже 90, а її чоловікові Френсісу – 92 роки.

Їх дочка журналістка Аманда описує життя та подвійну смерть батьків. Вони жили в будинку для людей похилого віку в Австралії, розділяли кімнату, в якій завжди ставили свої ліжка так близько, щоб могти триматися за руки. 6 січня в 11:45 до них зайшла медсестра на огляд. Френсіс був мертвий, а поряд лежала його дружина, яка ледь дихала. Коли медсестра повернулася через десять хвилин, обоє вже були неживими.

Дочка повідомляє про надзвичайно довгу і глибоку любов батьків. Вони зустрілися на початку 20-х років. Він був “брудним хлопчиком” з австралійської глибинки, вона була освіченою жінкою з великого міста Перт. “Можна сказати, що батьку дісталась жінка з “вищої ліги”. Після першого побачення мама сказала своїй сестрі, що вийде за нього заміж.”

Щоб купити Нормі обручку, Френсіс продав свій улюблений Harley Davidson. Вони одружилися через кілька тижнів після першого побачення. “Можливо, у нас не було багато грошей, але завжди достатньо любові”.

Три роки тому у Норми виявили хворобу Альцгеймера. Лікарі сказали, що вона не проживе до цього Різдва. Хвороба прогресувала, в якийсь момент її мати навіть втратила здатність говорити. Її останніми словами були: “Мій чоловік”.

Але Норма вижила. Френсіс з любов’ю дбав про свою дружину вдома, як тільки міг. Коли Нормі виповнилось 90, вони вони переїхали до будинку престарілих. “Медсестри продовжували говорити мені, наскільки щиро мої батьки кохають один одного”, – говорить Аманда Плателл. Одним з останніх речень її батька було: “О, Менді, моя дорога. Я просто хочу піти додому.” “Вона зрозуміла, що він вже хоче піти в інший світ. І мати лежала поруч з ним та посміхалася.”, – каже дочка подружжя.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com