Колесніков заявив, що Порошенко потрапив до другого туру завдяки Бойку

1.04.2019, 20:48
19056

За словами голови партії “Опозиційний блок” Бориса Колеснікова, кандидат в президенти, нардеп Юрій Бойко за вказівкою влади розколов опозицію та посприяв тому, що Петро Порошенко пройшов до другого туру. Про це Колесніков заявив в інтерв’ю ″Інтерфакс-Україна″.

Читайте також: Аваков спитав у Гройсмана про те, хто випустив літак до Москви з Бойком та Медведчуком на борту

Голова партії ″Опозиційний блок″ Борис Колесніков вважає, що президент України Петро Порошенко пройшов до другого туру виборів через дії кандидата в президенти, нардепа, члена міжфракційного об’єднання ″Опозиційна платформа – За життя″ Юрія Бойка.

″Я вважаю, що його результат став наслідком того, що Бойко за ручку привів Порошенко до другого туру. Він навмисне, на прохання влади, 9 листопада розколов опозицію, не дав провести з’їзд Опозиційного блоку і втік в ″Платформу ″. Прямим підтвердженням того, що Бойко допоміг нинішньому президентові вийти до другого туру, є політ в Москву за прямим маршрутом Київ – Москва, що неможливо без особистого дозволу президента. І самі сміховинні переговори про ціну на газ за 10 днів до кінця опалювального сезону є прямою підтримкою Петра Порошенка″, – сказав політик.

Колесніков переконаний, що все це відібрало голоси у кандидата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула.

″Це і стало результатом того, що у Бойка стало більше голосів, у Вілкула – менше. Тому проходження Порошенко до другого туру – це пряма заслуга Юрія Анатолійовича Бойка. Все інше – це казки Віденського лісу″, – заявив він.

Глава партії додав, що розраховує на перемогу на парламентських виборах.

″Опозиційний блок  – партія миру і розвитку″. Буквально в назві закладено сенс. Ми оцінимо обстановку, зробимо правильні висновки. Ми знаємо шлях до перемоги і обов’язково її досягнемо ″, – сказав Колесніков.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com