Ігор Коломойський

Коломойський охарактеризував “шизофреників” Путіна та Януковича і застеріг Порошенка

17.05.2018, 10:20
2662

Український бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що “мав би добирати слова”, коли в 2014 році давав характеристику президенту Росії Володимиру Путіну та його колишньому українському колезі Віктору Януковичу, повідомляє radiosvoboda.

“Можете назвати це не “шизофренією”, а “божевіллям”. Хоча йшлося ж не лише про нього (Путіна – ред.). Ішлося про Януковича насамперед. Через якого все це сталося. Скажімо так, вираз емоційний, але, за великим рахунком, за формою, так, може, я уже і не мав права на цій посаді це казати”, – визнав Коломойський.

3 березня 2014 року, одразу після призначення головою Дніпропетровської облдержадміністрації, Ігор Коломойський назвав Путіна “маленького зросту шизофреником”.

“Враховуючи шизофренію другого опонента – у нас був великий шизофренік, а там маленького зросту шизофренік. Він повністю неадекватний, він повністю збожеволів, його месіанство – відновлення Російської імперії в кордонах 1913 року або Радянського Союзу в кордонах 1991-го – весь світ може довести до катастрофи”, – сказав тоді Коломойський.

В інтерв’ю DW Коломойський також заявив, що Петро Порошенко, “щоб вдруге обратися президентом”, прагне контролювати всі телеканали України, в тому числі “1+1”. “Ну, як у нашого північно-східного сусіда”, – додав Коломойський. На думку екс-керівника Дніпропетровщини, президент у жодному разі не отримає телеканал.

Президент України Петро Порошенко жодного разу публічно не заявляв про прагнення контролювати всі телеканали.

У минулому Ігор Коломойський був контролюючим акціонером націоналізованого в грудні 2016 року “Приватбанку”. Структурам підприємця належать також український телеканал “1+1” та 43 відсотки нафтовидобувної компанії “Укрнафта”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com