Коли покарають вбивць: родичі загиблих “майданівців” прийшли під Офіс президента (фото, відео)

20.02.2020, 17:10
63936

20 лютого, у День пам’яті Героїв Небесної сотні, зібралися родичі загиблих “майданівців”  під стінами Офісу президента з вимогами покарати винних у вбивстві їхніх близьких.

Читайте також: Роковини смерті Небесної Сотні: У Києві відбудеться хода пам’яті та панахида

Про це повідомляє ТСН.

На мітингу виступають родичі загиблих на Майдані під час Революції Гідності, а також адвокати, які всі ці роки захищають інтереси потерпілих у судах.

Зазначається, що учасники акції тримають в руках плакати із написами: “Коли будуть покарані вбивці мого сина?”, “Коли будуть покарані вбивці мого чоловіка? “, “Коли буде звільнено з ДБР адвоката Януковича Бабікова?”, “Коли почнуться “кардинальні зміни” у справах Майдану”, “Коли “слово Зеленського” буде дорівнювати “слову президента”?”, “Коли президент припинить сидіти у “кущах”?”.

Також учасники акції вимагають звільнення з ДБР Олександра Бабікова, який був колишнім адвокатом Віктора Януковича.

“Окремо учасники акції наголосили на неприпустимості того, що зараз до розслідування справ Майдану допущені люди, які довгий час або саботували розслідування, зокрема представники ДБР та ГПУ Олександр Буряк та Віктор Мисяк, або ж взагалі захищали супротивників Майдану, як колишній адвокат екс-президента Віктора Януковича Олександр Бабіков, який нині є першим заступником директора ДБР. Такі призначення, вважають учасники мітингу, є відкатом назад у розслідуваннях майданівських справ”, – йдеться у повідомленні агенства.

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної сотні. На шосту річницю кривавих подій на Майдані Незалежності рідні, друзі загиблих і ті, хто тоді боровся за свободу на Майдані, пам’ять загиблих вшанували ходом. Люди пройшли центром міста, де все тоді і відбувалося, поклали квіти біля портретів загиблих, а затим зібралися на віче.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com